Vakantiehuis huren Duitsland heeft per augustus een nieuwe website. Er is hard gewerkt aan de realisatie en we zijn trots op het eindresultaat. Op de website kunt u terecht voor alle informatie over SeePark Kirchheim, ons vakantiehuis en al het laatste nieuws.

Vakantiehuis Huren Duitsland

Vakantiehuis huren Duitsland verhuurt vakantiehuis 17 op Seepark Kirchheim zowel in de zomer als in de winter. In de zomer is de omgeving zeer geschikt voor een rustige of sportieve vakantie. Op en rond het park zijn zeer veel activiteiten beschikbaar. Zo zijn er wandel en fietsroutes, kun je waterskiën en kun je een duik nemen in het meer op het vakantiepark. Daarnaast beschikt de deelstaat Hessen over verschillende golfbanen.

In de winter zijn er voldoende gelegenheden om te skiën. In de omgeving van Seepark Kirchheim zijn 3 skigebieden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de skigebieden in de omgeving.

Omgeving SeePark Kirchheim

Kirchheim is letterlijk gelegen in het hartje van Duitsland. Een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De veelzijdigheid van de deelstaat Hessen zal u aangenaam verrassen. De deelstaat Hessen strekt zich uit van Frankfurt tot Kassel. Toeristische deelregio’s zijn o.a. het Kurhessische Bergland en Waldhessen.

Hieronder volgen een aantal suggesties die u hopelijk op leuke ideeën zullen brengen om uw vakantie tot een groot succes te maken. Wij adviseren u om een reisgids van de regio mee te nemen om zo uw dagtochten te kunnen plannen. Lees meer over de omgeving op deze pagina.

Beschikbaarheid vakantiehuis 17

Bekijk hier de beschikbaarheid van vakantiehuis 17 op SeePark Kirchheim. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over ons vakantiehuis? Neem gerust contact met ons op door een bericht achter te laten. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hier de tarieven van ons vakantiehuis.

Kleurrijke omgeving van Seepark Kirchheim-klein

Comments are closed.