Vakantiehuis voor jong en oud!

Het gehele jaar door is vakantiehuis 17 (dorp 4) op SeePark Kirchheim geschikt voor iedereen. Een heerlijke omgeving om samen lekker te genieten. In de vakantieperiodes is het gezellig druk met gezinnen / families en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Wanneer u niet gebonden bent aan schoolvakanties kunt u hier ook in het voor- en naseizoen genieten van een heerlijke ontspannen vakantie.

Kinderen / Families

Een veilige en kindvriendelijke omgeving garandeert dat uw kinderen hier van een onbezorgde vakantie kunnen genieten. Voor elk weertype is er ruim voldoende sport, spel, vermaak en animatie aanwezig. Naast vermaak op en rond het stuwmeer is er een overdekt zwembad met glijbaan en pierebad (kinderbad). Er is in Kirchheim een mooi openluchtzwembad op nog geen 5 minuten van het Seepark.

Kleuters

Vakantiehuis 17 (dorp 4) van Vakantiehuis-huren-Duitsland is ook geschikt voor de allerjongsten. Voor de kleintjes is er een unieke miniclub gebouwd in een echte historische trein uit 1899 om naar hartelust te kunnen knutselen, schilderen, spelen en nog veel meer. Ook is er een poppenkast, een trapveldje en twee grote speeltuinen. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn op aanvraag aanwezig.

50 plussers

Een walhalla voor de actieve 50+ gasten. In de frisse buitenlucht heerlijk wandelen in een mooie groene omgeving. Er zijn vele wandelroutes en u kunt Nordic Walking rondom het stuwmeer voor de leifhebbers is er een fantastische 18 holes golfbaan in de directe omgeving (5 km).

Sporters

Het SeePark Kirchheim Resort beschikt over veel sportieve mogelijkheden, zowel indoor als outdoor. Naast de individuele sportbeoefenaars zijn er ook sportverenigingen uit binnen- en buitenland die op en rond het SeePark Kirchheim hun trainingen organiseren.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een onvergetelijke vakantie!

Vakantiehuis huren Duitsland

Comments are closed.